dimecres, 13 de març de 2013

Més competis, estem a tope

Aquesta setmana molts de nosaltres hem tingut diverses proves: curses d'asfalt, de muntanya, mes llargues o mes curtes i fins i tot sobre les dues rodes. Passem a comentar-les breument i felicitem a tots els dragons/es que han participat amb grans resultats.

- L'Ana Pozo s'ha passat a la muntanya per la porta gran i ha realitzat l'ultratrail Castells de la Segarra de 54kms. Us adjuntem l'enllaç al seu blog. No us perdeu la seva experiencia.

l'Ana i en Rafa finalitzant la Marxa
- La Silvia, en Jose i la Isa han fet la transplantRun, una cursa de 5km d'asfalt amb finalitat solidaria. La Silvia ja li està agafant el gustet a això de posar-se un dorsal i per la seva part la Isa i en Jose, aquesta vegada representant als amics de Can Mercader, va fer ella la seva millor marca personal i en Jose va deixar anar una estoneta les cames ja pensant en la marató de la vinent setmana
- En JAG va fer de llebre de 40' als 10km de Gavà amb corredors.cat


Jag

- En Rafa, ja per acabar, ha fet aquest passat capdesetmana una dura prova ciclista, aquí us deixem una petita crònica de la TRANSMARESME


Una pedalada de BTT popular que poc té de popular i molt més de professional i competitiva. És la seva tercera edició i cada cop el guanyador aconsegueix arribar a Santa Susana en menys temps, tot i els 85 km (el triptic posa que són uns enganyosos 80km) i els més de 2500 metres de desnivell. Per cert, cada any mentre pateixo  em dic a mi mateix que será l’últim cop que la faci. El que passa es que poc després d’acabar aquest pensament marxa i retornen les ganes de tornar-hi a participar.

El recorregut és ple de corriols i pujades que semblen que mai s’acabin. Una pedalada trencacames amb constants canvis de marxes i ritmes, on no pots descansar en cap moment i on les rampes a les cames no triguen en fastiguejar-te. Pujada rera pujada els millors moments quan es veus el cartell que posa “PRECAUCIÓ” ja que anticipa una forta baixada que s'acaba fent molt curta.

La medalla d’or l’aconsegueix qui arriba en menys de 5 hores. Aquest any han estat 5h 11 minuts. L'any vinent hi tornaré per millorar el temps i acabar en millors condicions.