dilluns, 27 de maig de 2013

Stage i mes competis

Aquest capdesetmana ha estat molt intens a nivell de competicions d'alguns del membres del club però no podem passar per alt el fantàstic stage que s'ha celebrat a Rialb. Ara intentarem anomenar-les totes però us recordem que si voleu enviar algun resum de les proves que feu estarem encantats de publicar-ho.

Stage: 
3 dies de triatló i bon rotllo a Rialb amb unes activitats organitzades per www.lapicatrips.com conjuntament amb els Bcn Dragons on 30 Dragons/es ens ho vam passar d'allò més be.

Divendres just arribar i sopar es va realitzar una cursa d'orientació per parelles on l'objectiu era trobar 9 fites col.locades al voltant del pantà enmig de la foscor. Els guanyadors van ser dos equips, amb un empat de punt: la Bea i el Borja Barenys i sorprenentment la Sheila i la Judith. Moltes felicitats aquests 4 cracks de l'orientació.

Dissabte natació al pantà en dejú fent un circuit d'una volta de 750 metres o dues i on cadascú es va adaptar com millor va poder al medi. Bonissima experiencia on es va demostrar que el Martí es un fora borda quan es posa el neopré.
Després de l'esmorzar sortida en bici de 53 kms o 85kms amb força desnivell però unes vistes increibles i unes carreteres fantàstiques sense gens de trànsit per poder rodar tranquilament. Felicitar a la Sheila i l'Ana Pazos per el super debut sortint en bici de carretera que es van cascar i agraïr a l' Usk Tim acompanyar-nos en l'activitat.
Dinar i clinic de coaching esportiu respecte com afrontar els nostres reptes i gestionar els objectius que ens proposem cada temporada. La Marta ens va ensenyar que la "ment" també s'entrena, i a vegades molt mes que el cos. Gràcies.
Tarda de running pel camí del Dolmen, 8 kms per terrenys d'asfalt i pista quan les cames ja no responien massa però el bon rotllo encara estava present.
I per acabar l'intens dia....sopar, festeta, gintonics i musica gràcies a Dj Radu

Diumenge el dia va començar amb mes relax (esmorzar tranquil, solet, partit de futbito i volley) però això no anava a acabar així perque ens esperava: 1er TRIATLÓ SPRINT BCNDRAGONS.
Aquest va consistir en una sortida unica per fer una natació al pantà de 750 metres, una transició no massa ràpida, 20 kms trencacames pel camí perimetral fins la carretera de Ponts, una T2 molt més agil i 5kms de running per asfalt fins el Dolmen, participant practicament la totalitat dels assistents, incloent un equip de relleus format per Borjita, Carles i Laura.
El podium que serà recordat a l'història del club com el primer triatló-dragó va estar composat per:
categoria masculina: Sandro, l'aleman de Ponts i Pau
categoria femenina: Lidia, Bastús i el trio de femines (Bea-Isa-Judith)
Felicitats a tots els participants!!!!

Les jornades van finalitzar amb una fantàstica fideuà i un sorteig entre el socis de material esportiu del club i dels patrocinadors.

Gràcies a tots per l'assistència i especialment als nostres col.laboradors per fer possible aquest stage. L'any vinent mes!
Ara intentarem citar la resta d'activitats del finde:

La Manu el dia del seu aniversari va realitzar la cursa de muntanya de 26kms Berga-Rasos-Berga i 3600 metres de desnivell.L'Ana Pozo i en Sergi van realitzar la Travessia del Montseny en 8hores amb 46kms i 5200 de desnivell acumulat. Moltes felicitats

L'Anton va realitzar la "Puertos de la Ribagorza" una important marxa cicloturista www.puertosribagorza.com

I saltant de continent el nostre Frijo va pujar al podi fent la travessia de Cancun a la Isla Mujeres en el "cruce por la libre"www.nadoporlalibrecancun.com. Moltes felicitats!