dimarts, 11 de juny de 2013

Col·laboració Institut Metrad

Benvolguts i benvolgudes,

Us presentem una nova col·laboració. En aquest cas es tracta d'un tema de salut i és que em arribat a un acord amb l'Institut Metrad per a que tingueu unes millors condicions econòmiques pels tractaments d'ergodinámica i de medicina esportiva.
Tots aquells que tingueu problemes amb la manera de caminar o còrrer podreu utilitzar el servei d'ergodinamica per intentar corretgir els petits defectes.
La medicina esportiva us servirà per fer el seguiment de la vostra salut, cal dir aquí que dintre del cuadre medic l'Institut Metrad compta amb el Doctor Brotons, un reconegut especialista en cordiologia a l'esport.
Us passarem les condicions econòmiques per correu.

Aprofitant aquesta notícia, des de la junta del club us animem a que tots aquells que vulgueu fer proves de llarga durada i, fins i tot, els que només voleu gaudir de l'esport de manera no competitiva us feu una prova d'esforç de manera regular per a comprovar que tot està dintre de la normalitat. La salut és el més important i per tant cal cuidar-se.

A continuació una petita descripció del què és l'ergodinàmica:Proceso Ergodinámica

La exploración que realizamos en Ergodinámica, es un estudio de la marcha completo.

No solo vemos las alteraciones de los pies (pronación, supinación) sino que estudiamos las alteraciones que durante la marcha o la bipedestación se sufre en el resto de las extremidades inferiores (rotaciones de rodillas, aleteos, flexión de rodillas, fase de la marcha, etc.) de cadera (dismetría, rotaciones, etc.) y espalda (escoliosis, lordosis, cifosis, etc.)

Tratamos las causas mecánicas de la lesión ya esté establecida o como prevención.Fases:

La primera fase del estudio consiste en un estudio en movimiento, caminando y corriendo (si practica algún deporte en acción).

La segunda fase del estudio se realiza en estática: valoración y exploración de columna, cadera, rodilla y pies.

Por último tomamos las huellas plantares en una plataforma baropodométrica en movimiento para obtener las presiones y cargas y poder realizar las correcciones precisas mediante plantillas personalizadas.

Las plantillas ayudarán a restablecer progresivamente los desajustes posicionales con el fin de evitar lesiones articulares, musculares y óseas y proporcionarle más estabilidad, más superficie de apoyo y más equilibrio.