dimecres, 5 de juny de 2013

+ competis

Aquest passat capdesetmana ha estat ben replé de proves on molts de nosaltres hem participat.

Comencem per la Trail de 23,5kms i 900 metres de desnivell positiu a Molins de Rei (cursa solidaria de Molins de Rei) on l' Albert, el Borjita, en Joako i les femines Manu, Isa i Bastús han gaudit dels seus corriols, camins i pistes...finalitzant tots ells amb uns temps molt bons i el més important, deixant ganes de participar en properes curses de muntanya tot i ser membres d'un equip de Tri ;)Dragons a Molins de Rei

La Lidia i en Toni van participar en els 10k de Santa Perpetua de la Mogoda, una cursa convinant asfalt i muntanya on van gaudir d'allò mes. Felicitats nois!


L' Helena va participar a la Montseny extrem BTT, una cursa en BTT de 47kms a Santa Maria de Palautordera i on va acabar 4a!!! (i això que per variar va caure i es va fer mal!). Moltes felicitats campiona!

I ara si que si, algú del club va fer una triatló. L'Edu Quesada i en Jordi Paradell van fer una triatló tipica entre les tipiques, l' Sprint de Matató. Felicitats!

La setmana vinent està repleta de moltes mes proves, així que esperarem impacients. Recordem que si voleu escriure crònica d'alguna de les proves que feu estarem encantats de publicar-les. Força dragons