dimecres, 12 de juny de 2013

No estem quiets (competis del finde)

I aquest capdesetmana ha estat ple ple (esperem no deixar-nos a ningú)

Si voleu mes info del que va passar us recomanem que mireu els enllaços als blocs laterals.

Zarautz: Triatló dissabte a la tarda reconvertida en duatló per la plaga de meduses en els 3000 metres de natació al tram Getaria-Zarautz i realitzada sota la pluja constant. Aquí els nostres dos valents Mikel i Martí representant-nos amb totes les seves fortes. Moltes felicitats parella.
Mikel i Martí

Volta Cerdanya Ultra Fons VCUF: mes de 200 kms tenien per davant en Pau i l'Albert per fer durant tres dies però no arribar en el millor moment de la seva temporada després de lesions i altres malestars els van portar a decidir abandonar. Tot i això, abans de fer-ho, els tios ja s'havien cascat 70kms!!!!
Moltes felicitats perque tot suma i això us fa una mica mes forts!. Us adjuntem el blog del Pau http://www.ironpanic.com/2013/06/no-me-corras-que-no-te-ando-vcuf2013.html

Pau i Albert
Travessia Begur Zoot Open Water: 6500 metres o 3000metres podien escollir els nostres dragons per fer la travessia partint d' Aiguablava o Aiguafreda fins la platja de Sa Riera i nadar per les aigües cristal.lines però això si, bastant fredes.

En la modalitat llarga ens va representar la Lidia, en Crespi i l' Aleix i en la versió mes curta l' Helena, Toni, Anna i Victor.

Moltissimes felicitats a tots! (adjuntem la foto del moment posterior de platjeta)

Cara de felicitat i medalla al coll dels nadadors

Triatló Sprint de Cambrils: Carles, Isa i Roger van participar a la Tri de Cambrils amb bonissims resultats després de mesos parats per lesions varies. Us adjuntem la cronica del Carles

Felicitats nois, ara comença la temporada de debó.

Isa i Carles preparats per atacar de nou


I per finalitzar la magnifica intervenció en la Triatló de ITXAPA, Mexic, del nostre Frijo quedant tercer classificant masculi en el grup d'edat 24-29 anys! felicitats!