dimarts, 25 de juny de 2013

Un nou IM i un nou podi


Aquest capdesetmana el protagonista ha estat en Leo sent finisher en l'Ironman de Niza. En breu tindrem mes detalls a la cronica que ens escriura però desde ja només cal dir-li: Felicitats IronLeo!

L' Anton va finalitzar també la Quebrantahuesos, patint d'allò més com ell diu, però ara ningu li treu la satisfacció. Felicitats!!


En Victor Borjas (en Frijo) ,a  més, ens ha obsequiat de nou amb un podi dragó en territori Mex. Estas imparable, imparable. Moltes felicitats!!!


En Joako, en Victor i la Bastús van anar fins Mataró a fer la Mitja de Muntanya (una mica generosa en aquesta cas, uns 24kms) i D+ de 1200. Esperem que gaudissin d'allò mes tots tres.


La Isa i en Jose porten un parell de capsdesetmana amb la BTT a tope per preparar les duatlons. Si fa dues setmanes van fer la Cabrerés 2013, aquest ha tocat la Vall del Corb. Ara si que si, esteu preparadissims per les duatlons!


En Xavi Espriu, en Jordi Paradell, en Martí i en Xaxa van realitzar les 5milles de la cursa nocturna de Desigual
Ara, per acabar, tot i que va ser el passat diumenge, volem felicitar a en Capi (Ferran) i el Presi (Carles) per la travessia organitzada per Nedaelmon i el seu NedaMarcelona, on tots dos van recorrer (en opcio de 5700 metres o 3500) el litoral barceloní tot i que les condicions meteorologiques no van ser les mes adients! Felicitats parella!