dimarts, 30 de juliol de 2013

competis previes a les vacances

Ara que ja ha arribat l'estiu d'allò mes i ja fa olor a vacancetes, fem un breu resum de les darreres competis on hem participat.

En Roger va anar fins Andorra per fer el Triatló, reconvertit en Duatló per les baixes temperatures de l'aigua del llac d' Angolasters (sembla impossible però l'aigua estava a 8ºC) en distància Olimpica.
Felicitats Roger per la teva tornada al mon de les competis!Dimarts passat, després dels mítics trails a Sant Cugat dels Vidal-Llopis, molts dels Dragons van anar fins les instal.lacions del Car per participar a la Moonrace, 8 kms pel centre de Sant Cugat i acabant amb una "buti". (en Carles al seu blog ha fet una fantàstica cronica)
Felicitats a tots els participants!!!!I aquest diumenge passat, la Isa i en Carles, es van deixar la pell a l'Aquatló de Cunit. Poc a poc van recuperant la forma aquesta parella i prepareu-vos que donaran molta guerra. Felicitats!Us animem a seguir entrenant aquests dies calorosos d'agost per així estar preparats per aquest intens setembre que ens espera. Força dragons!