dilluns, 9 de setembre de 2013

canya després de vacances: competicions del weekend

Així com us vam prometre abans de marxar de vacances, aquest setembre ha començat intensament, així que ara que portem les piles carregades només ens queda gaudir i competir.

Primer de tot, citar en Giulio i la seva presencia a Carros de Foc, prova d'ultraresistència i on va emprear 22 intenses hores sota la pluja i la tempesta. Moltes felicitats


Dissabte també, en aquest cas a Banyoles, la Isa, en Carles, Espriu i Paradell es van mullar d'allò mes per fer la Triatló Olimpica de Banyoles. Felicitats a tots 4, i en especial a la Isa pel seu debut en la distància.La Manu també es va decidir mullar tornant a la muntanya, aquesta vegada en una de les curses nocturnes mes xules, la Burriac Atac. Felicitats!


La Bastús, també dissabte, va anar fins Calaf per fer la Punk Trail, cursa sense ànim competitiu on l'inscripció es gratuita i l'unic objectiu es passar-ho d'alló més be.I finalment, ja diumenge, una bona colla ens va representar a la Mitja de Sabadell. 
En Victor i l'Ana van fer la Mitja Marató com a test per les seves respectives maratons, i la Sheila, Julia i Inma van fer els 7kms. Felicitats a tots, noi/es!!!!