dijous, 3 d’octubre de 2013

Darreres competicions de la temporada de tri


Aquest capdesetmana s'ha realitzat una de les darreres proves del calendari de triatló i aquí una bona colla de dragons hem estat presents, ja fos en modalitat sprint, olimpica, relleus o animant.

Esperant no oblidar-nos de ningú dels participants volem felicitar a la Julia i la Bea pels seu retorn al mon dels tris després de la maternitat gaudint d'allò mes en distancia sprint, la Katia i la Judith fent el seu debut en distància olimpica, l'equip format per Borjita, Laura e Isa en relleus i el puntet de competitivitat sana dels nois de l'equip: Martí, Sandro, Leo, Carles i en Sergio Martinez ara que te la mirada posada a l'ironman pel 2014Felicitar també a la Manu per la Mitja de Sant Cugat, on tot i no tenir un bon dia després d'estar malaltona, ens demostra que segueix entrenant d'allò més i en breu donarà molta canya.

I el dragó que aquesta vegada ha creuat fronteres ha estat el Victor, anant fins a Berlin per fer la mítica marató pels carrers de la ciutat envoltat de mes de 40.000 corredors. Moltes felicitats per lluir els colors del club, el crono i poder treure't l'espineta de la marato de Barcelona.