dimarts, 22 d’octubre de 2013

dragons kids i competicions

Aquest cap de setmana ha estat d'allò mes intens pels Dragons.

Divendres es va celebrar la Junta Anual extraordinaria on van sorgir propostes dels socis, es va tractar els objectius del club i quina direcció està prenent actualment. Per acabar, vam fer el sopar de Club i posterior festa al Musgo. Gracies a tots per assistir.Diumenge el proptagonisme el van tenir els "peques" en el segon Dragons Kids. Aquí vam fer una duatló/ cursa per tots els nens del club i els seus amics. Volem donar les gràcies molt especialment al Xaxa de l'equip de suport per la seva col.laboració un any mes així com tots els pares per la seva implicació, aquells que van ajudar amb el control de les bicis, van fer fotos...
Les fotos es troben a l'enllaç fots kids i els video a la pàgina de facebook de Barcelona Dragons Triathlon Club
També agraïr a Indicakes les medalles-galetes de finisher http://www.indicakes.com

Moltes felicitats, petits campions!I pel que fa a les competicions, amb l'excpeció del Barenys, que va fer MMP a Reus i del Martíc que també hi va córrer, el protagonisme l'han tingut la secció femenina que no ha parat ni un minut.

La Sheila va realitzar els 10kms dels club natació Sabadell, la Julia i la Inma els 10kms de la cursa del Dir amb uns fantàstics sub55, l'Ana Pozo, Isa i Jose Sanda es van desplaçar a la Bilbao Night MarathonI finalment, la Nuria, dissabte, va guanyar com a primera femenina, la Half Trail Serra de Montsant. 44kms amb +2000 de desnivell. Moltissimes felicitats, sabiem que aquest dia arribaria, ets una maquina.
(en breu la Nuria ens farà una cronica de com va anar la cursa, no us ho perdeu)