dimecres, 27 de novembre de 2013

Ultradragons

Aquest cap de setmana els dragons hem estat present en tot tipus de competicions relacionades amb el running, asfalt i muntanya, curtes i no tan curtes.

Anem a explicar-les breument esperant no deixar-nos a ningú

- UTcollserola
Felicitats a la Isa i en Victor per finalitzar la versió Ultra d'aquesta primera edició de la UTCollserola, i com ells mateixos van dir, es una experiencia gratificant poder correr 74kms al mateix lloc on podem entrenar cada dia, això si, coneixent molts corriols, camins... fins a dissabte desconeguts.

En versió 43kms ens van representar el Borja Barenys, que feia la seva primera marató de muntanya, en Borjita, en Joako i la nova dragona Lorena, i en versió 21kms la Bastús.
Moltes felicitats a tots ells!!

                                      

                             Agraïr a la gran claca de dragons esperant a la meta als ultra-finishers així com tots els que van apropar-se durant el dia per veure part del circuit: Albert, Nuria, Xavi E.,Carles,Toni,  Judith, Martí, Mikel, Pau...
                               


Ja diumenge, es va celebrar la mítica Jean Bouin i a Barcelona, sent la 90ª edició, i una bona colla de Dragons ens van acompanyar: en Borjita i la Laura, Manu, Sheila, Coke, Xaxa, Sandro i Paola, Jordi i Montse...moltes felicitats a tots!


                  
                                                    
I ja per finalitzar, la Inma va tornar a posar-se un dorsal per fer la Mitja Marató de Tarragona
Moltes felicitats!