diumenge, 3 de novembre de 2013

Darreres setmanes de competis

Aquestes dues darreres setmanes els Dragons hem estat present en moltes proves, i ara farem un breu resum.

Mitja Marató i Marató Sant Llorenç de Savall:
La Bea i en Roger en modalitat de 21 kms i en Pau, la Isa i en Martí en els 42 kms de la Marató van estar presents el passat dia 27 a Sant Llorenç de Savall, una de les proves mes exigents però mes maques del circuit de muntanya actual, amb pujada a la Mola inclosa.

Tot seguit us adjuntem l'enllaç del blog d'en Pau i així podreu saber de primera ma la seva experiencia. Moltes felicitats a tots i això es un petit pas pels vostres grans reptes.
En Guille ens va acompamyar tot i la distància participant en una cursa a Londres i lluint els colors dragons. Congrats!!!!


La Sheila a Granollers va fer un tiempazo i va riure d'allo mes, guanyant en una nova categoria: primera Sheila dragona. Moltes felicitats per la cursa i per la copa!!!!! ;)El 27 d'Octubre el Xaxa va ser el representant dragó a la 1ª edició de la Trail "Where is the limit" celebrada a Sant Fost de CampsentellesEl dia 1 de novembre es va celebrar un any mes la mitica cursa de l' amistat i aquí estaven en Carles, Sandro i el Joako donant-ho tot durant els 16 kms de patiment i festa que separen Montjuic del Tibidabo. Moltes felicitats. La temporada comença!!!!


Borjita ha tornat al Trail del bueno a les TransGavarres 2013. Canya que ens espera un 2014 molt intens!!!


I ja per acabar, en Pau aquest cap de setmana de pont no ha parat i s'ha endinsat a l'aventura del Projecte trail de Raidlight. Quan tiguem mes noticies us informarem pero us deixem la seva previa al blog. Molta sort!!!http://www.ironpanic.com/2013/10/todo-punto-para-el-proyecto-trail-de.html


No volem passar per alt la II MONTSEDRAC, pujada a Montserrat partint de Barcelona d'una bona colla de dragons que s'ha celebrat per segon any consecutiu. Moltes felicitats a tots els que us heu animat!!!! A la propera serem molts mes!!. Força dragons