dimarts, 10 de desembre de 2013

AMLSPORT

Us volem presentar una de les noves incorporacions en quant a col·laboradors, i que veureu que lluïu al polo de regal. Sabem que alguns dragons ja prenen productes AMLSPORT i n'estan molt contents.Nova línia de complements alimentaris per a esportistes amlsport ®
La marca amlsport ® neix de l'experiència de més de 30 anys d'Ana Mª Lajusticia en observar , al llarg del temps , a molts joves d'entre 25 i 45 anys amb problemes dolorosos , moltes vegades ocasionats per un desgast sofert en la pràctica del esport i una incorrecta alimentació . Els complements alimentaris amlsport ® tenen com a objectiu ajudar a millorar el rendiment , mantenint en perfectes condicions cartílags , tendons , lligaments , ossos , músculs i prevenir futurs problemes , com poden ser lesions que perduren en el temps , a causa d'aquesta manca de manteniment que no se li ha fet al nostre esquelet . Perquè quan camines , corres, saltes , nades o pedaleges , no ho fas només amb els peus ... ho fas amb els teus turmells , els genolls , els teus braços , amb la teva columna vertebral ... amlsport ® és el complement perfecte per poder desenvolupar qualsevol activitat física , sense fer patir a cap de les teves articulacions .
Un consell ... Un bon exercici físic comença per una correcta alimentació a força de proteïnes , hidrats de carboni , vitamines i minerals en les 3 principals menjars.
La nova línia de complements alimentaris per a esportistes amlsport ® es basa en els dos elements bàsics per mantenir en bon estat el nostre esquelet : el Col · lagen i el Magnesi .
El Col · lagen és la proteïna més abundant en el cos humà , sent el constituent essencial dels cartílags , tendons , ossos (90 %) i pell ( 70% ) .
Tot el teixit connectiu del nostre cos i articulacions també està format per la proteïna Col · lagen .
Les proteïnes contribueixen a conservar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals  i el Magnesi contribueix a la síntesi normal de proteïnes , com el Col · lagen .El Magnesi també contribueix al funcionament normal dels músculs i el sistema nerviós i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga .
Els productes de amlsport ® estan indicats en trencament de lligaments , tendinitis , sobrecàrrega muscular , manteniment en perfectes condicions de tendons , lligaments , ossos i músculs .
També en l'artrosi i osteoporosi , deteriorament de la pell , trencament de vasos sanguinis ( hematomes espontanis ) , caiguda del cabell i ungles fràgils .
La línia amlsport ® inclou els productes :
 Col · lagen amb Magnesi ( 270 comprimits )
 Col · lagen amb Magnesi + vit . C - Sabor Maduixa ( 20 sticks )
 Magnesi Total Gel - Sabor Llimona ( 12 sobres bebibles ) .
@amlsport (TW)