dimarts, 21 de gener de 2014

Clínic running amb Ivet Farriols i AML


Des dels Dragons volem agrair la col·laboració tant de la Ivet com de AMLSport i evidentment l’assistència de la gent. Els feedbacks que hem rebut per part vostra han estat molt positius.

Us enviem quatre línies per resumir la xerrada de la Ivet
Ens va recomanar de tenir molt clars els grans objectius durant l’any i sempre deixar el temps de recuperació necessari entre ells.
Va posar èmfasi en els treballs de força i flexibilitat tant per millorar l’eficiència com la seguretat per evitar lesions. Sempre en la part inicial del cicle.
De cara als triatletes va parlar de la possibilitat d’incorporar la bicicleta com a substitutiu d’algunes de les sessions de volum de running (a raó del doble de temps de bici al de córrer) i la possibilitat d’incloure sessions de natació sense que generin un excessiu desgast.
I finalment ens va donar quatre indicacions de nutrició tant durant els entrenaments, especialment la necessitat d’ingerir just després de les sessions més dures d’entrenament per a recuperar millor, com durant les competicions.

Per altra banda, AMLSport ens va parlar dels seus tres productes i ens va repartir mostres.
Col·lagen amb Magnesi: El Col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent essencial dels cartílags, tendons, ossos (90%) i pell (70%), indicat per a: Trencament de lligaments, tendinitis, sobrecàrrega muscular i manteniment en perfectes condicions de lligaments, articulacions, ossos, tendons i músculs, etc
Magnesi Total Gel: Indicat abans i / o durant la pràctica de l'exercici físic per ajudar a disminuir l'aparició de rampes, tics i contractures.
Ajuda a l'equilibri electrolític normal i a una bona relaxació muscular.
Mg2 + PRO: és el complement que aporta a la teva alimentació la quantitat de proteïnes, magnesi i vitamines necessàries per al manteniment de les teus teixits.
Està enriquit amb vitamines E, D3 i vitamines del grup B. Aquestes t'ajudaran a mantenir el teu rendiment intel·lectual, a disminuir el cansament i la fatiga, a protegir-te del estrès oxidatiu i, a més, a l'absorció del calci per mantenir els ossos forts.

Una vegada més us recomanem la Ivet com a entrenadora per a tots aquells que tingueu grans reptes aquesta temporada, sempre que ha vingut ha demostrat els seus coneixements en els diferents àmbits i també creiem interessant que tingueu en compte els productes d’AML. Per cert els podeu trobar a la majoria de farmàcies, tot i que probablement farem una comanda general a través d’internet per a aquells que hi estigueu interessats.
Imatge que teniu al flamant nou INSTAGRAM dels Dragons, us animem a seguir-nos
Per tancar, el Capi ens va parlar de la nova xarxa social esportiva Share&coach, en breu més detalls