dilluns, 27 de gener de 2014

Emanuela Venturelli (Manu)


Com et dius ?  Emanuela
Quina edat tens? 34
Tens Bloc? No.
Ciutat de residència: Barcelona
Quan vas iniciar a fer esport? Des de ben petita, però de forma molt intermitent.
Quina és la teva pràctica preferida: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Running, si pot ser per muntanya molt millor.
En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Cap, però la que més he practicat son els 10km running per asfalt.
Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament?  Visc al caos més total.
Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Depèn de la feina. Algunes setmanes 1 vegada 1 hora, altres setmanes 4 vegades per un total de 4 hores.
Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Long Trail BCN  al abril (69km). La meva primera triatló (potser m’estreno directament en modalitat olímpica).
Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Punts febles: manca de constancia i debilitat de cap, poques ganes de patir. Virtuts: entusiasme i passió.
Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? En 10 km running, 49’15’’ a la Jean Bouin 2013. Ja ho sé, tinc feina aquesta temporada.
Alguna competició que no et perdis mai?  Perquè? Com només porto poc més d’un any entrenant, ara és quan començo a repetir. M’agradaria no fallar (però fallo) a la Cursa dels Nassos perque és la del meu barri. I potser en el futur li agafaré el truquillo a la Mitja de Granollers.
Tens alguna mena de ritual en competició? No. Els rituals els hi deixo als esportistes d’elite que surten per la tele.

Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Menjar.me una pizza congelada mitja hora abans de la cursa. No comments.