dimecres, 22 de gener de 2014

Entrenaments i competis del darrer cap de setmana

Aquesta setmana hem incorporat dins les activitats un entrenament organitzat amb l' Ivet. Es va celebrar el divendres i els assistents van gaudir d'una xerrada sobre com planificar bé els seus objectius així com la importancia d'unes bones pauses de nutrició quan ens planifiquem.
Així mateix AML sport ens va fer una petita explicació sobre els seus productes i vam coneixer una mica millor la xarxa Share and Coach, la comunitat per a esportistes y professionals de l'esport.
Us adjuntem el link amb el resum especific del clinic:
http://www.bcndragons.com/2014/01/clinic-running-amb-ivet-farriols-i-aml.html

Per acabar, una mica d'exercicis de tecnica amb l'Ivet.

Moltes gràcies a tots per l'assistència i ens veiem el proper clinic!!!


Diumenge vam tornar als ja mítics 10kms d'asfalt. 
La Isa, acompanyada pel Joako, van anar fins Tarragona pels 10k que es celebren dins la MCD. Felicitats!!! cada dia tens mes aprop la teva segona marató, ja queda res!


I també diumenge, però ara a Barcelona i sota una intensa pluja, la Judith, en Martí, la Lorena, el Miquel Angel i en Xavi van estar presents a la cursa del Barri de Sant Antoni. Felicitats per la vostra participació, aquesta vegada era fàcil quedar-vos al llit i com autentics campions vau sortir a correr! :)
La setmana vinent molt mes. Us animem que us uniu als entrenaments dels dragons així com que participeu en les diverses proves que farem per equips. Salut i kms!!!