diumenge, 2 de febrer de 2014

Judith RieraCom et dius? Judith Riera
Quina edat tens? 41 anys
Tens Bloc? No
Ciutat de residència: Sant Cugat del Valles
Quan vas iniciar a fer esport? De petita vaig fer karate, i desprès sortia a correr de tant en tant pel poble. Pero mai he fet res seriòs ni he entrenat molt. Com la majoria de gent, dius que aniràs al gimnàs i això dura com a molt un parell de mesos, i així van passant els anys. Fins fa dos anys i mig, que vaig començar a correr sovint i vaig coneixer als Dragons gràcies a la Isa Llopis. A partir de llavors, vaig coneixer el món dels entrenos i de les competicions.
Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Running és la que més m’agrada tot i que les sortides de bici que he fet amb el club, m’ho he passat genial. Prefereixo duatló a triatló (tinc molt respecte a nedar en el mar).
En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Suposo que en l’olímpica. Per allò de que no m’agrada anar “a tope” i sóc més lenta. De fet, en triatló és la única modalitat que he provat.
Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes     algun pla d’entrenament? Fa dos anys em vaig marcar tres reptes, i per tal d’aconseguir-los i poguer entrenar-los, vaig tenir un entrenador. Gràcies a les seves pautes, vaig poder assolir-los. També em va anar molt bé seguir unes pautes d’alimentació. No sóc gens autodidacta per aquests temes, així que quan tinc alguna fita important que vull assolir, necessito que algú m’ajudi a marcar un pla d’entrenament.
Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Ara que no tinc cap objectiu important, entre tres i quatre dies a la setmana. Segons com m’organitzo. Pero quan seguia els entrenaments, entrenava 6 dies a la setmana.
Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? De moment, tinc previst fer la mitja de Granollers. I desprès ja veurem. La idea seria fer una half si puc entrenar bé i alguna cursa de montanya. Pero tot dependrà de la disponibilitat per entrenar.
Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? El punt més feble suposo que és que no confio en mi mateixa. I una de les virtuts és que si m’agrada el que faig, tinc molta força de voluntat.
Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Aquest any he aconseguit fer 49’ en 10km. La mitja la tinc en 1:54’ i l’olimpica que vaig fer l’any passat, no recordo el temps.
Alguna competició que no et perdis mai?  Perquè? Crec que St. Miquel Xperience serà una de les que no em perderé. Es celebra en el meu poble i el recorregut era una de les rutes per on anava a correr.
Tens alguna mena de ritual en competició? No tinc gaire experiència, així que de moment, no sóc conscient de tenir cap ritual. Intento anar a dormir d’hora i llevar-me amb temps per esmorçar amb calma.
Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Fer tot allò que no has de fer en una competició: esmorçar diferent del que menjes habitualment i probar els gels el dia de la cursa, menjar poc,...