dilluns, 3 de març de 2014

La pell dels Dragons

Acabem de tancar una nova comanda amb Taymory. Com ja us podeu imaginar, el tema de les equipacions és, juntament amb l'Stage, el que més feina ens dóna.
Des del propi disseny, fins al repartiment de les comandes, passant per comprovacions, explicacions o la resolució de dubtes, ens té a quatre membres de la Junta a tope durant força temps. És per això que no podem permetre'ns el luxe de fer-ne una cada mes i que obtem per a tenir un nombre mínim de comandes per a gestionar-ho tot.
Us demanem que confirmeu la talla que necessiteu. Taymory no és especial però tendeix a talles petites, així que ja que tenim durant les setmanes previes mostres dels materials, us recomanem que us ho proveu. També heu d'entendre que guardem el material a casa i per tant us demanaríem que recollíssiu les vostres coses com més aviat millor.
Des d'ara mateix obrim un excel nou, aneu omplint tot allò que vulgueu i de seguida que podem gestionem una nova comanda.
Podeu fer-ho posant el vostre nom a la casella de talla i model (Si és de triatló posant també entre parèntesis el nom que voleu que aparegui, amb majúscules)
NOVA COMANDA


Us adjuntem un breu resum de les equipacions que tenim actualment els BCN Dragons

- TRISUIT TRIATLÓ NOIS- TRISUIT TRIATLÓ NOIES

- TRISUIT TRIATLÓ NOIES esquena oberta


- TRI TOP


- TRI SHORT


- SAMARRETA KENIATA RUNNING- SAMARRETA KENIATA RUNNING NOIES
- SAMARRETA RUNNING


- SAMARRETA RUNNING NOIES


- PANTALÓ SHORT RUNNING


- PANTALÓ TRAIL UNISEX


- MAILLOT / CULOTTE DE CICLISME


En el següent enllaç teniu un document amb tota aquesta informació i més i l'excel per omplir la comanda.