dimarts, 25 de març de 2014

Montserrat Skyrace - 1 any després, Albert López

Per fi!!!! després d'un any m'he tornat a posar un dorsal!!! i ha estat per la Montserrat Skyrace, organitzada pels de Klassmark, que la veritat ho fan molt bé...
El meu dia va començar a les 5:30 doncs la cursa començava a les 8:00 i tocava matinar. Vàrem arribar a Monistrol sobre les 7:00 i allí ja em vaig trobar amb la Manu que també feia la de 24K.


Puntuals a les 8:00 i nosaltres al darrera de tot va començar la cursa, el primer km vaig estar compartint-l'ho amb la Manu xerrant i desitjant-nos sort, a partir d'aquí vaig agafar el meu ritme que no vaig deixar en cap moment. La meva idea de cursa era un entrenament amb avituallaments, fa tot just 3 setmanes que entreno i tampoc volia matxacar-me, especialment el genoll. Així que vaig agafar un ritme còmode, inclus en les baixades i així vaig anar avançant a molta gent...el problema de començar darrera del tot és que quan arribes a corriols es formen taps, però amb compte vaig anar passant a gent. Arribats al primer avituallament vaig decidir no parar, hi havia molta gent i jo anava bé per tant vaig passar de llarg per adelantar el màxim nombre de gent. Seguint la mateixa estratègia vaig arribar al segon avituallament, a Santa Cecilia, aquí sí que vaig parar a avituallar-me doncs sabia que el proper avituallament estava a més de 10km's. Fins aquest moment la cursa era bonica però la pujada des de Santa Cecilia fins a Sant Jeroni per una canal espectacular va ser dura de nassos, ara bé, les vistes des de Sant Jeroni bé s'ho valien!!!

Haviem arribat al punt més alt, ara només quedava baixar...els que em coneixen saben que disfruto molt baixant, però vaig voler seguir l'estrategia i em vaig auto-imposar un ritme moderat, que al final crec va ser encertat. Quedaven uns 7km's fins Santa Cecilia, tots amb tendencia a baixar, però aquí vaig cometre un petit error de càlcul doncs hi vaig arribar molt justet...massa distancia sense menjar res, amb el que de nou l'estratègia de mantenir la calma va ser l'encertada!!
Aquest tram va ser molt i molt bonic, amb unes vistes espectaculars i uns corriols estrets pel mig de boscos...un tram per disfrutar!!!! 200% recomenable de repetir en algún entreno!!!! :-)
Arribat a Santa Cecilia de nou vaig fer una parada llarga, em vaig avituallar com un marquès i vaig tornar a començar, ara ja només quedaven 4 km's de baixada, un altre cop em vaig imposar un ritme moderat doncs anava justet de forces i per precaució.
Una baixada ben divertida i a falta de 2km's que ja em trobava recuperat, gràcies a l'avituallament, i que no tenia molèsties vaig prendre la decisió d'apretar una mica baixant...tot i no anar a sac va ser un tram ben divertit on vaig adelantar a alguns corredors.

Després de la baixada ja estava l'arribada de Monistrol, 3h27 minuts després i sense molèsties vaig arribar-hi i per fi em vaig sentir recuperat i amb ganes de més curses!!!
El que trec de la cursa és que em vaig sentir còmode amb el ritme, que vaig fer una cursa força intel·ligent i sobre tot que vaig poder gaudir i això sí que és el més important.

1 comentari:

Nano ha dit...

Grande Albert !! .. Les lesions punyeteres aquestes de cintilla i altres, trigan en recuperar pero quan ho tens, gaudeixes molt mes !! SOMI DRAGONS !! ;)