dilluns, 28 d’abril de 2014

competis del finde: UTBCN, TrailWalker, Nocturna L'H...

Aquest cap de setmana hem estat present en moltes competicions els membres dels BcnDragons, i ara, breument, farem un petit resum

UTBCN:
Dissabte, en Toni en la distància reina de 100kms i 4500 positius, la Manu i la Bastús en 69kms i la Isa en distancia Marató van ser finishers d'aquesta ultra trail que es celebra ben a prop de casa nostra.

Vistes impressionants del Garraf, Muntanya-Mar-Muntanya, una molt bona organització i els ànims de companys del club...van ser els ingredients principals perquè els corredors gaudissin d'allò mes.

Moltes felicitats als 4!!!TRAILWALKER:
La Lorena, també dissabte, va participar a la mítica Trailwalker, on després de 20hores va completar els 100kms conjuntament amb el seu equip.

Moltes felicitats campiona!


NOCTURNA L'H i 10Km Madrid:
Ja en asfalt, dissabte nit, uns quants Dragons van participar en els 10kms de la Nocturna d'Hospitalet i la Julia ens va representar en els 10kms de Madrid. Moltes felicitats!

Volem felicitar també a la Ivet Farriols per la seva victoria en el doble olímpic de Terres de l'Ebre


I finalment no volem oblidar que abans de Setmana Santa vam tenir una bona representació Dragona amb un parell de sub40, un d'ells del Dragó del mes ;-)