dilluns, 19 de maig de 2014

competis del cap de setmana: Tri Sant Feliu / Cicloturista Palamos / Mitja Formentera

Aquest cap de setmana ha estat d'allò més intens una vegada més pel que fa a presencia de dragons i dragones a les competicions. Anem a fer un breu resum esperant no oblidar-nos de ningú.

Aprofitem per recordar-vos que son benvingudes les vostres imatges, comentaris i cròniques, tant a la pàgina de facebook com via mail, i així les publicarem al blog (en uns dies tenim pendent la crònica d'en Leo al half de Salou).

Dissabte al dematí es va celebrar un clinic de ciclisme a la botiga Trienjoy a càrrec de l' Ivet i una posterior sortida a rodar. Esperem que us agradés i us sigui d'utilitat!


Dissabte tarda en Borjita va participar a la Tri Sprint de Sant Feliu de Guixols, inaugurant així la seva temporada triatletica. Moltes felicitats! NON STOPEn Nano, també dissabte,  i sent l'enveja de molts, va participar a la Mitja Marató de Formentera. Felicitats!!! Així dona gust correr!I diumenge, una bona colla de dragons i dragones , entre ells en Borjita que no tenia prou però també en Carles, Sandro, Joako, Xavier, Isa, Judith i Inma van participar a la cicloturista de Palamos, 105kms en unes carreteres impreesionants. Felicitats a tots/es els participants!Diumenge també, l'Anton va participar en la marxa cicloturista de Zarautz de 140 km. per terres guipuscoanes en la seva preparació cara a la Quebrantahuesos del mes de juny.


Tenim constància a més a més de multiples entrenaments: trail, bici... així que ara a descansar uns dies que ja arriba el dissabte el MicroStage. Força dragons!!!!