dilluns, 16 de juny de 2014

competis de la setmana


Aquesta setmana els Dragons hem estat imparables i presents en un bon grapat de competis. Distàncies llargues, curtes, Tri, Trail...i si, tots som finishers amb un parell de podis inclosos. El que deiem: Imparables!!!
Anem a començar intentant no oblidar-nos de ningú.

- Triatló d'Arenys:
Increible debut de la Manu i el Nano, així com segon Tri per l'Alvaro, en distància sprint. Moltes felicitats a tots tres, però molt especialment a la Manu per aquesta fantàstica segona posició femenina en categoria. Nois...això només ha fet que començar!- Triatló de Cambrils:
En distància Olimpica la Judith, la Isa, en Ruben i l'Antonio ens van representar. Moltes felicitats!


- Emmona:
En Joako representant els Dragons ha participat a la cursa d'ultra distància Emmona amb 110kms i mes de 8000 metres de desnivell positiu i finalitzat en 28 hores. Moltes felicitats!!!!


- Cursa del Celler:
La Nuria ha pujat una vegada mes en el lloc mes alt del podi guanyant la 1ª cursa del Celler. Felicitats!

- Transcat:
L' Albert ha finalitzat també la cursa de BTT Transcat després de 14 hores i completant els 195kms. Moltes felicitats!


- Family Run:
El Capi amb l' Arnau i la Bea amb el Willy han participat al Family Run lluint els colors dragons i representant-nos com autèntics campions. Moltes felicitats, aquí tenim cantera!!!!- 10kms Albacete:
La Lorena dins el repte Rexona es va desplaçar fins Albacete per correr els 10kms i estar una mica mes aprop del seu objectiu. D'aquí uns dies us donarem mes detalls. Ara per ara, felicitats!!!!

- Mitja Marató Pegasus:
I ja per acabar, un dels nostres Dragons mes actius, en Charly, segueix sumant reptes per preparar el seu ironman a Barcelona participant en una mitja marató mes. Moltes felicitats!


I la setmana vinent...mes!!! Força dragons actius!!!!