dilluns, 15 de setembre de 2014

competis de la setmana

I aquest cap de setmana els Dragons i les Dragones hem estat present en una bona colla de competicions.

Anem a resumir-les breument esperant no deixar-nos cap ni una. (aprofitem per recordar-vos que si voleu enviar les croniques / fotos estarem encantats de publicar-les al bloc)

- HALF SAILFISH BERGA
En Martí, amb un fantàstic temps, en Ruben després de Narbonne imparable, en Toni fortissim, la Lidia sumant de cara a l'IM, i el debutants Jordi Paradell, en Carles i l'Edu Quesada van ser la representació Dragona a Berga.

Moltes felicitats a tots i gràcies als supporters dragons que es van deixar la veu per animar a tots els participants.- TRI SPRINT DE TOSSA
La Manu va pujar al segon lloc del calaix absoluta femenina a la Tri Sprint de Tossa on va participar acompanyada de l'Alvaro i el Nano. Moltes felicitats als tres!
- TRI ALTAFULLA
La Inma va participar a la Tri Sprint d'Altafulla. Felicitats.

- MARNATON CADAQUES
En Jordi Crespi i l'Aleix en versió 6,5K i en Xavi Graells en versió 2K van participar a la travessia nadant de Cadaques. Moltes felicitats, nois!

- CURSA DE POBLE NOU i BELLATERRA
La Julia va fer doblet de running aquest cap de setmana participant a la cursa de Bellaterra (5kms) i la cursa de poble Nou (10kms) amb la Manu de llebre. Moltes felicitats, noies

I ara descansem uns dies que el proper cap de setmana marxem a la muntanya: Ultra Pirineus ens espera! Força dragons