diumenge, 28 de setembre de 2014

competis de la setmana

Quin cap de setmana!! Aquests dragons estan imparables! Ja finalitzant la temporada i no paren de sorprendre´ns!!!! Aquest cap de setmana hem estat arreu!!

A Gavà molts dels nostres Dragons s'han estrenat en una Olímpica i ho han fet d'allò més bé encara que la mar no acompanyava!!! Moltes felicitats JU LS, Nano, Raul,i Álvaro que s'estrenaven en la versió olímpica, a la Lorena que ja ho havia fet a Tarragona i que ho ha fet d'allò més bé, el Pol que també ho va fer a Cambrils,  i a la Lí que li ha servit d'entrenament atès que en una setmana estarà immersa a l'IM!! A tots ells moltíssimes felicitats!!! També felicitar al Rubén i al Xaxa pel Spartan Race Beast que han fet!!! Esteu molt forts nanos!!! Això d'anar descamisats ha fet que poguéssim gaudir dels vostres "musculitos" encara que només fos en foto,.....També volem felicitar a la parella de Dragons que han fet el Trail Senders! Moltes felicitats Monste i Jordi!! Suposem que les bambes noves us han anat fantàsticament bé!. També felicitar a l'Albert per la seva magnifica posició 106 de 550!!! Felicitats!!


 I al Toni que ha fet mitja Serrania Marina, 21km amb 1h:58min! i com sempre content i somrient! Molt bé Toni!


I com no, no podiem acabar el nostre resum amb el super crack!! Al Borjita Marcos que ha fet l'IM a Mallorca amb un temps de 12:13!! Felicitats Finisher!


Bona setmana Dragons, i descanseu, que el proper cap de setmana us esperem a Calella per animar als nostres futurs IM! Força dragons!