dimecres, 15 d’octubre de 2014

Dragons kids 2014Fins l'últim moment vam estar patint! El diumenge 12 d'octubre amenaçava pluja! tanta feina, tant d'esforç... volíem que el dia dels Dragons Kids fos excepcional! Ells s'ho mereixien i la pluja hagués aportat tristor, per sort no es van acomplir els pronòstics i el sol, la calor però sobretot l'entusiasme de tots van fer del passat diumenge un dia inolvidable pels petits i grans.

En el web teniu un enllaç al canal YouTube dels dragons i a les fotos del Club, on anirem penjant les millors, també en podreu trovar en el nostre Facebook oficial.
WEB http://www.bcndragons.com/p/fotos.HTML
FACE https://www.facebook.com/pages/Barcelona-Dragons-Triathlon-Club/150305878355398

Cap a les 10h ja es començava a veure moviment; apareixien nens amb bicicletes i una pancarta dels Dragons els rebia abans de baixar les escales. Un cop alli els petits es trobaven amb una esplanada on podien anar a recollir, com a les competis dels grans, la samarreta i el dorsal obra del Xaxa!
Hi havia molts i molts nens!!! Els primers van ser els del dorsal de color blau i verd, els més grans, així contagiarien als petits d'entusiasme!! i si, si! Quina cursa van fer els de 7 a 11 anys!! Primer corrents, després van haver d'agafar la bici, fer una super transició, sense oblidar-se el casc, és clar,... i finalment havien de fer un petit trail per Collserola!! No ens van decebre pas!! Cursa trepidant i calurosa que es mereixia un premi a l'arribada,  una carpa de McDonalds´s Sant Cugat on els hi donaven fanta de taronja per poder recuperar forces!!

En total 56 nens van participar als Dragons Kids
 
Després van sortir els de 4 a 6 anys!!! Aquests amb un recorregut més curt però també amb transicions i trail inclosos!​
 
​Finalment els més petitonets que ens van demostrar que amb ganes i il.lusió, amb bici, caminant o corrents arribaran molt lluny!! Sort dels papis que els acompanyaven en el què segurament era la seva primera cursa!


I amb aigua Veri els nens, i cerveseta o clara DAMM pels pares vam anar recollint una medalla de galeta Indicakes i una motxilla plena d'obsequis!!!

Amb sol i ganes tot és possible i els nostres Dragons Kids van gaudir d'un matí d'allò més divertit!!

I com a punt i final no podia faltar el dinar germanor per a tots aquells que encara els hi quedaven forces....


​Com no agrair a tots els pares l'ajuda, l'enstusiasme i la seva presència! Sense la seva col·laboració res hagués estat possible!
Força Dragons! i fins la propera!