dijous, 30 d’octubre de 2014

Fi de la temporada!


El cap de setmana tan esperat a Eivissa ja havia arribat! L´alegria, el bon rotllo però sobretot la il·lusió es respirava a l'ambient dragó! S'estrenaven en la modalitat half la Judith, la Lorena, l'Antonio, el Nano i el Pol. Què més es podia demanar? Un temps boníssim, una aigua plana, un entorn espectacular i sobretot ganes, moltes ganes!! 
El dia abans i com a sorpresa no agradable en el brefing van informar de la complicació de la prova,... i sobretot dels temps de tall, uns temps que molts ja patien per si no podien complir.

Però els nostres dragons ens van demostrar que són uns cracks i que res els atura! Molt al contrari es creixen davant l'adversitat!
Llàstima que la lesió al braç de la Lorena no li permetís seguir, perquè ho hagués fet d'allò més bé,...i tant és així que el proper any ja està convidada per l'organització.
I allà estaven els nostres dragons en un ambient distès i familiar gaudint del paisatge.
I tots van acabar contents i orgullosos! La prova havia sigut més dura del què es pensaven però l'havien superat amb escreix.I no només això, sino que tres dels nostres dragons van pujar al podium!
La Lidia i el Marti 2on en la seva categoria i la Judith tercera! Felicitats!! Sou molt grans!!

No serem pros ni els millors competint però quin goig veure tants dragons junts!
Però tot no va ser Eivissa, i els nostres Dragons també ens van demostrar que estan imparables!
i quatre més dels nostres van fer la cursa Dir Mossos d'Esquadra de Sant Cugat on La Imma i el Paradell van fer la modalitat de 5 km i la Monste i la Juls la de 10km. Molt bé nois!!

I també el Carles i el Joako van fer la Cursa de l'Esperança ( 10km) i encara que amb molta calor i amb traçat no gaire pla ho van fer d'allò més bé! Moltes felicitats nois.


Dragons a seguir així!!! Felicitas a tots!