dimarts, 25 de novembre de 2014

Quins cracks els nostres Dragons!


Aquest dissabte 22 de novembre el Parc Natural de la Serra de Collserola va viure la segona edició de l'Ultratrail Collserola. 
Es tractava de la Gran Volta al Parc Natural i d'una competició de semiautosuficiència.
El centre de competició estava situat al Centre Esportiu de les Moreres a Esplugues de Llobregat i com no una gran participació Dragona hi va participar a les tres modalitats.
A la de 80 km, el Nano amb 10 hores  ens va demostrar una vegada més que està imparable, que és un crack i que res l' atura!!! Moltes felicitats!


Vosaltres, Manu i Albert recupereu-vos, l'any vinent més i millor! Molts ànims i el fet d'haver estat a la sortida ja és tot un èxit!! 

A la de 45 km van participar el Crespi, El Rubén i el Pol! Van disfrutar a tope! Nois no vau parar de somriure! Moltes felicitats!

i a la de 23km, l' Anna juntament amb el Toni i el Pau van gaudir d'allò més! Toni i Pau esteu moooolt forts!!! Felicitats a tots tres i Anna, benvinguda a la família Dragona!!!


 


I el Xaxa el diumenge va fer la Jean Bouin! Molt bé Xaxa! No perdones ni una!! Moltes Felicitats!

Com veieu ni fora de temporada els nostres Dragons descansen i estem encantats de veure tanta representació Dragona arreu! Una vegada més donar les gràcies a tots els supporters!! Si nos fos per vosaltres res seria el mateix!!

Bona setmana a tots i a seguir gaudint de l'esport!! Força Dragons!