dilluns, 13 d’abril de 2015

Ja arriba el bon temps!! I amb ells les competis!El dissabte 11 d'abril el nostre dragó Toni ha fet la Ultra Trail  Montseny!  88.700 mtrs. 4700+100% Montseny. Ni un tram fora del Parc Natural! Amb una mica més de 15h 30min el Toni ens ha demostrat una vegada més que està fet un crack, molt fort, i amb un cap fora de sèrie!! I sempre amb un somriure a la boca, el semblant  alegre i amb il·lusió. Moltes felicitats Toni i gràcies Manu, Anna i Carmelo, el paper dels supporters és fonamental.


El diumenge el Nano i el Paradell van fer la Duatló de Vic. Molt dura alhora que preciosa. Un run per camins de terra amb pujades i baixades pel riu i una volta de bici amb dos ports trenca cames.  Moltes felicitats nois i a tu, Pol molts ànims!!!  Pensa que els pros també cauen!! L’ important és l’ esperit que tens!I la Inma ha fet la 35a edició de la marxa cicloturista internacional de les Rutes del Montseny, circuit català de llarga distància amb un únic recorregut de 152km.Moltes felicitats Inma!
I aquest dissabte 18 d'abril l' Anna, la Bea, la Lídia i la Manu faràn la UltraTrailWalker!! Noies molta sort, molts ànims i sobretot disfruteu molt i gaudiu! La Júlia i la Montse estaran preparades per si les necessiteu!

Bona setmana a tots! Força Dragons!