HOME

Benvinguts al Barcelona Dragons Club de Triatló,
Es tracta d´un Club afiliat a la Federació Catalana de Triatló desde el 18 de Novembre del 2010, format per triatletes de diferents nivells, però, amb uns valors i objectius en comú per desenvolupar un projecte per fer créixer la pràctica d´aquest esport popular a Barcelona, Catalunya, Espanya i Món sencer.
Com a valors del Club tenim els següents com principals:
No Stress.
Mens Sana in Corpore Sano.
Carpe Diem.
Amistat.
Responsabilidat Solidària i Social.

Primer logo, adaptació pura dels HK Dragons

A nivell general, varis conceptes i descripcions inicials:

A) Entrar al Club és un acte voluntari, és a dir la primera raó per a fer-ho han de ser les ganes de formar part d’un projecte que serveix per unir, compartir i ajudar.

B) Som oficialment un Club de triatló, però tractem les tres disciplines i de fet qualsevol acte i esdeveniment esportiu que es proposi. Comptem des d’amants de la natació i per tant de realitzar llargues travesses al mar fins a amants de les muntanyes i el trail running. Evidentment la majoria tenim el triatló com a nexe d’unió.

C) Oferim un website que ja hem activat, és un bloc obert al públic en un alt percentatge, però només hi tenen dret a escriptura els membres del Club. Aquest bloc centra la nostra activitat i ens dóna a conèixer. A través d’ell podem compartir sinèrgies que ens ajuden a millorar i relacionar-nos. També hem creat un espai només pels socis, on penjarem plans d’entrenament i hem activat un fòrum per a discutir entre nosaltres.

D) Com objectius  principals del Club (més concretament i directament per a aquells que us apunteu):
  
   1. Grup d´amics que participen de forma individual i/o conjunta en qualsevol activitat relacionada amb del triatló en totes les seves distàncies i/o algun dels tres esports del triatló: natació, ciclisme i atletisme amb el desig de superació i millora dels resultats individuals seguint la filosofia Ironman.
   2. La responsabilitat Solidària i Social s´estableix com un dels primers objectius, col•laborant amb  varies Fundacions i ONG´s, com per exemple, Fundació Caico, UNICEF, Fundació Flor de Vida la Fundació Alzheimer Internacional o L'Hospital Sant Joan de Déu i reinvertirem en el Club o en altres actes socials tots aquells diners que sobrin una vegada cobertes les despeses del Club, actuant com Entitat sense ànim de lucre.
   3. Internacional: donem la benvinguda a qualsevol triatleta expatriat afincat a Barcelona, ciutat cada vegada més internacional.  Aquest Club està directament lligat i agermanat amb els de Hong Kong i Australia Dragons, on podrem fer intercanvis en tots els aspectes. Qualsevol expatriat és benvingut al Club!
   4. Dragons Kids: projecte per que els més peques de la casa comencin a practicar activitats relacionades amb el triatló, tipus ¨Splash´n´Dash¨ a partir dels 6 anys.

E) No exclusivitat: estem oberts a membres d´altres Clubs que vulguin tenir un segon Club que complementi més els seus valor humans i esportius, però, per raons econòmiques o competitives hagin de participar per un altre.

F) Equipacions i observacions generals:
Tenim equipacions per a competir, tant en triatló com en bicicleta i running. La compra del mateix és recomanable però voluntària (no obligarem a la gent a adquirir-la). Actualment estem treballant amb Taymory.

S’oferirà la possibilitat de disposar d’un entrenador personal amb condicions especials pels membres del Club. Ivet Farriols per Triatló, Jaume Leiva per running i TFSwim per natació.

Tenim acords comercials amb tres botigues relacionades amb el Món del  triatló que ens oferiran els seus serveis i trobades. SBR, Distance i Trienjoy. 

Fem un mínim d’un entrenament setmanal a nivell voluntari, a més realitzarem clínics de perfeccionament tècnic i un possible stage.

Prepararem esdeveniments de manera conjunta. És a dir a part de les trobades periòdiques que podem fer, al llarg de la temporada buscarem dues o tres competicions objectiu on hi anirem el màxim de membres i ho preparem de manera conjunta.